FEESTELIJK VERKIEZINGSEVENT

Zaterdag 9 november 2019 worden tijdens een feestelijk verkiezingsevent de winnaars van Ondernemer van het Jaar 2019 bekend gemaakt. Ook wordt de Rabobank Verbindingsprijs uitgereikt aan een bijzonder samenwerkingsverband uit Cranendonck.

Het verkiezingsevent vindt plaats op

zaterdag 9 november 2019 in Multifunctioneel Centrum De Borgh te Budel.
aanvang 20.15 uur, inloop vanaf 19.45 uur.Naast de bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar Cranendonck 2019, wordt op deze avond de Rabobank Verbindingsprijs uitgereikt. Ook maakt organisator Kiwanis Cranendonck bekend wat de opbrengst van het verkiezingsevenement Ondernemer van het jaar Cranendonck 2019 is. Deze opbrengst gaat naar Jongerencampus Cranendonck

De avond wordt gepresenteerd door Richard de Hoop, een echte professional, gepassioneerd, enthousiasmerend, motiverend, adrem, onnavolgbaar en iemand die in staat is om serieuze inhoud op een luchtige manier over te brengen. Kortom een inspirerende spreker!
Richard is een, internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte "home ludens" gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken.

Wilt u de avond bijwonen, bestel dan kaarten via het onderstaande formulier; Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 55,- per stuk, inclusief hapjes en drankjes.  

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Telefoonnummer
Ik ben 9 november van de partij en bestel:
Ik wil een ander aantal kaarten ad 55 euro bestellen (aantal invullen):
Ik steun het goede doel van harte en doneer een vrijwillige bijdrage van:Ik steun het goede doel en doneer een bijdrage van:
 

Goud Sponsors

Zilver Sponsors

Brons Sponsors