RABOBANK VERBINDINGSPRIJS

De Verbindingsprijs

 

Als coöperatieve bank kent de Rabobank de kracht van samenwerken. Daarom wil Rabobank Weerterland en Cranendonck een prijs toekennen aan bedrijven die samenwerken. Bedrijven die op een bijzonderen, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan, verdienen de Rabobank Verbindingsprijs. Op de avond dat de prijs Ondernemer van het Jaar Cranendonck 2019 wordt uitgereikt - 9 november 2019, aanvang 20.15 uur- reiken we ook deze Verbindingsprijs uit.

Voor bijzondere samenwerkingsverbanden
Samenwerken is een aantrekkelijke optie voor groei, die in de ogen van de Rabobank nog vele kansen biedt.
Samenwerken of de verbinding aangaan kan op verschillende manieren. Met leveranciers, verenigingen of klanten in co-creatie, gebruik maken van elkaars distributiekanalen of bijvoorbeeld competenties delen.
Vooral samenwerkingsverbanden "buiten de gebruikelijke paden om" verdienen de Verbindingsprijs. Uiteraard heeft de samenwerking succes of te verwachten succes.

Welke bedrijven hebben zo'n bijzondere verbinding?
We combineren de prijsuitreiking met de verkiezing Ondernemer van het Jaar Cranendonck. Het is vereist dat één van de samenwerkende bedrijven in Cranendonck gevestigd is. Verder is het belangrijk om in te schatten dat de verbinding of samenwerking medio oktober 2019 nog van kracht is of dat er op relevante wijze op terug gekeken kan worden. Verder bent u vrij in uw keuze. Sector, groot of klein maakt geen verschil. Ook maakt het niet uit bij welke bank de bedrijven bankieren. Het gaat om de verbinding. U mag meerdere samenwerkings- en verbanden nomineren.

Wie komt er in aanmerking voor deze prijs
Iedereen in Cranendonck kan bijzondere samenwerkingsverbanden met ons delen vóór 15 september a.s. Vervolgens krijgen de drie genomineerde partijen de kans om hun samenwerking te presenteren aan een onafhankelijke jury. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie de prijs verdient. Op 9 november 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wat krijgt de winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs?
De genomineerden en winnaar krijgen op de eerste plaats publiciteit en aandacht voor de bijzondere samenwerking. Dit helpt om de samenwerking verder te stimuleren. Daarnaast ontvangt de winnaar een mooie symbolische prijs.

Vragen en aanmelden kandidaten?
Stuur een e-mail naar: communicatie.weert@rabobank.nl.

Goud Sponsors

Zilver Sponsors

Brons Sponsors