RABOBANK VERBINDINGSPRIJS

Rabobank Verbindingsprijs

 

Als coöperatieve bank kent de Rabobank de kracht van samenwerken. Daarom kent Rabobank Weerterland en Cranendonck ook dit jaar weer een prijs toe aan bedrijven of initiatieven die samenwerken. Bedrijven die op een bijzonderen, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan, verdienen de Rabobank Verbindingsprijs. Op de avond dat de Ondernemer van het Jaar Cranendonck 2019 wordt uitgereikt - 9 november 2019, aanvang 20.15 uur- wordt ook deze Verbindingsprijs uit. 

Voor bijzondere samenwerkingsverbanden
Samenwerken is een aantrekkelijke optie voor groei, die in de ogen van de Rabobank nog vele kansen biedt. Samenwerken of de verbinding aangaan kan op verschillende manieren. Met leveranciers, verenigingen of klanten in co-creatie, gebruik maken van elkaars distributiekanalen of bijvoorbeeld competenties delen. Vooral samenwerkingsverbanden "buiten de gebruikelijke paden om" verdienen de Verbindingsprijs. Uiteraard heeft de samenwerking succes of te verwachten succes.

Welke bedrijven hebben zo'n bijzondere verbinding?
Omdat we de prijsuitreiking combineren met de verkiezing Ondernemer van het Jaar Cranendonck. Is het van belang dat het bedrijf, de vereniging of het initiatief een duidelijke link met Cranendonck hefft. Verder is het belangrijk om in te schatten dat de verbinding of samenwerking medio oktober 2019 nog van kracht is of dat er op relevante wijze op terug gekeken kan worden. Sector, groot of klein maakt geen verschil. Ook maakt het niet uit bij welke bank de bedrijven bankieren. Het gaat om de verbinding. 

Wie komt er in aanmerking voor deze prijs
Drie genomineerde partijen krijgen de kans om hun samenwerking te presenteren aan een onafhankelijke jury. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie de prijs verdient. Op 9 november 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt.

De genomineerden en winnaar krijgen op de eerste plaats publiciteit en aandacht voor hun bijzondere samenwerking. Dit helpt om de samenwerking verder te stimuleren. Daarnaast ontvangt de winnaar een ondersteuningsbijdrage van €1000 en een mooie symbolische prijs.

Meer informatie of vragen: communicatie.weert@rabobank.nl.


De genomineerden voor de Rabobank Verbindingsprijs 2019 zijn:
 

  • Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck
     
  • De Maaltijdservice
     
  • Stichting Cranendonck Werkt!
     

Goud Sponsors

Zilver Sponsors

Brons Sponsors