DE VERKIEZING

Cranendonck telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De verkiezing Ondernemer van het jaar Cranendonck biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten en te verbinden. De Ondernemer van het jaar Cranendonck wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd.

Eerdere winnaars zijn nog steeds enthousiast over het podium en mogelijkheden die de titel hen heeft geboden. Op zaterdag 9 november wordt de Ondernemer van het Jaar Cranendonck 2019 bekend gemaakt. Daarnaast wordt op de feestelijke avond ook de Rabobank Verbindingsprijs uitgereikt aan een uniek en succesvol samenwerkingsverband uit Cranendonck.

Met de verkiezing brengen we ondernemerschap extra onder de aandacht bij het Cranendonckse publiek en zo stimuleren wij het ondernemersklimaat. De verkiezing komt tot stand door een samenwerking tussen Kiwanis Cranendonck, Gemeente Cranendonck, Rabobank Weerterland en Cranendonck en vele sponsoren die Cranendonck een warm en ondernemend hart toedragen.

Goud Sponsors

Zilver Sponsors

Brons Sponsors